Aftrap dementievriendelijk Borsele met theatervoorstelling Ma

0
2231
Theatervoorstelling Ma

Wat doe je als een klant ronddwaalt in de supermarkt, moeilijk uit zijn woorden komt of zijn pincode is vergeten? Door de toenemende vergrijzing zien we steeds meer dementerenden in onze samenleving. Met het project Dementievriendelijk Borsele wil VrijwilligersHuis Borsele inwoners bewust maken van de impact van dementie op de samenleving. Vrijdag 28 september start het project en zijn inwoners van Borsele welkom de theatervoorstelling Ma bij te wonen.

Project Dementievriendelijk Borsele

Het helpt als mensen dementie niet alleen herkennen, maar vervolgens ook iets kunnen
betekenen voor iemand met dementie of een mantelzorger. Met het project Dementievriendelijk Borsele wil het VrijwilligersHuis de inwoners van Borsele bewust maken van de impact van dementie op de samenleving.
Vrijdag 28 september om 19:45 uur geeft wethouder Van de Plasse in de Stenge in Heinkenszand het startschot voor het project Dementievriendelijk Borsele. Deze speciale gebeurtenis combineren we met de theatervoorstelling “Ma”.
Aanmelden voor de voorstelling is verplicht en kan tot en met 21 september via  info@vrijwilligershuis.nl of 0113-311999.

Theatervoorstelling “Ma”

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in