A58 tussen Sloeweg en afslag Heinkenszand nacht dicht

0
1817

In de nacht van 21 op 22 juni 2016 (20.00-06.00 uur) is de A58 vanuit Middelburg richting Goes tussen het knooppunt Stelleplas en Afrit 36 bij Heinkenszand dicht voor het verkeer. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het viaduct Stelledijk vanwege het project Sloeweg. Verkeer over de A58 en de Sloeweg wordt omgeleid met gele borden.

Verkeer vanuit Middelburg (A58) richting Heinkenszand wordt omgeleid via de Sloeweg (N62), Heinkenszandseweg (N667) en de Drieweg (N665). Het verkeer vanuit Vlissingen-Oost en Terneuzen wordt ook omgeleid over deze wegen.

De A58 vanuit Goes richting Middelburg blijft open voor het verkeer. Ook kunnen automobilisten vanuit Heinkenszand (Afrit 36) de A58 op richting Middelburg en richting Goes.

Werkzaamheden

In deze nacht wordt het bestaande viaduct Stelledijk van de A58 verstevigd. Er worden blokken geplaatst op de nieuwe ondersteuningsconstructie van het viaduct. Hiervoor is het nodig om de bovenkant van het viaduct, inclusief wegdek van de A58, heel langzaam maximaal 10 millimeter omhoog te tillen (vijzelen). Ook wordt de in- en uitvoegstrook op de A58 opnieuw gemarkeerd.

Stelledijk nog even dicht

De weg Stelledijk, die onder de A58 doorloopt, blijft nog tot en met 5 augustus 2016 dicht voor het verkeer. Dit is vanwege het weghalen van de oude pijlers van de viaducten en het conserveren en schilderen van de nieuwe ondersteuning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in