25 jaar Oefentherapie in Heinkenszand

0
221

Dit jaar viert de praktijk Oefentherapie Heinkenszand  haar 25 jarig jubileum. De praktijk zit in een mooie ruimte in de Fonteyne in de Hoefbladstraat in Heinkenszand.  Annemieke de Feiter is dit jaar 34 jaar actief als oefentherapeute.
De praktijk Oefentherapie Heinkenszand biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen op maat, die gemakkelijk in het dagelijkse leven kunnen worden toegepast, leert  u anders en beter bewegen, gezonder gedrag en een betere  leefstijl. U leert uw houding en beweging zodanig verbeteren dat u zelf uw klachten, ook op de lange termijn, onder controle kunt houden.
Oefentherapie Heinkenszand biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken-heup, knie-enkel-voet, arm-schouder), chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat  en houdingsafwijkingen bijvoorbeeld een scoliose.
NIEUW  bij Oefentherapie Heinkenszand is dat Annemieke de Feiter gespecialiseerd is in het behandelen van  chronische pijnklachten, slaapproblemen  en klachten, die te maken hebben met stress bijv.  hoofdpijn, vermoeidheid, angst of paniek, hyperventilatie, overspanning, burnout, piekeren en  niet meer tot rust kunnen komen. Het doel is dat u meer inzicht,  balans en regie over uw eigen leven krijgt. Ook voor valpreventie bent u hier aan het goede adres.
U kunt zonder verwijzing van een arts terecht bij Oefentherapie Heinkenszand.

In de WEEK VAN DE OEFENTHERAPIE  van 1 tot 7 oktober kunt u,  ivm het 25- jarig jubileum,  een GRATIS  AFSPRAAK  maken  om uw houding of de houding van uw kind (scoliose) te laten bekijken en/ of meer informatie te krijgen over de behandeling bij CHRONISCHE PIJNKLACHTEN/ SLAAPPROBLEMEN / STRESS-KLACHTEN.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.oefentherapieheinkenszand.nl.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0629335398 of mailen naar oefentherapie@zeelandnet.nl

Oefentherapie Heinkenszand is aangesloten bij de volgende netwerken:
Netwerk Chronische Pijn : www.netwerkchronischepijn.nl
Netwerk Slaapoefentherapie: www.slaapoefentherapie.nl
SOLK net: www.solknet.nl

idc_ondertekening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

vijftien − 15 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.