1000 ste rit van de Borselse Sprinter

0
1497

Vrijdag 2 november 2018 is de duizendste rit van de Borselse Sprinter. De tour gaat over de sfeervolle dijken van Zuid-Beveland en eindigt bij Dorpshuis ‘Ons Dorpsleven’ in ‘s-Gravenpolder. Hier wordt een feestelijke bijeenkomst gehouden ter ere van deze mijlpaal.

De Borselse Sprinter is een project van de gemeente Borsele dat in december 2009 van start is gegaan. De bus is bedoeld voor Borselse inwoners die het moeilijk vinden om alleen op stap te gaan, maar behoefte hebben aan contact met andere mensen. Ook mantelzorgers en hulpbehoevende inwoners kunnen genieten van een gevarieerd activiteitenaanbod. Het unieke aan de bus is, dat de deelnemers worden opgehaald en thuisgebracht.

Van hot naar her

De bus heeft bestemmingen in heel Zeeland, maar ook in het gebied Rotterdam, Tilburg en Brugge. De deelnemers bezoeken bijvoorbeeld een streekmarkt, tuincentrum, museum of monument, of nemen deel aan een rondvaart, lunch of optreden. Er is een afwisselend programma, dus voor ieder wat wils! In de Bevelandse Bode en op www.borselsesprinter.nl staat de activiteitenkalender. De meeste activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk.

Laagdrempelig

De kosten van een rit met de Borselse Sprinter zijn afhankelijk van de activiteit. Deze worden zo laag mogelijk gehouden dankzij een structurele bijdrage van R&B Wonen. Daarnaast komen de activiteiten in aanmerking voor de Bijdrageregeling Minimabeleid gemeente Borsele.

idc_ondertekening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in