Stelleplas eist bescherming tegen lawaai Sloeweg

stelle2De provincie Zeeland moet zo snel mogelijke maatregelen treffen om de recreanten en bewoners van vakantiepark Stelleplas in Heinkenszand te beschermen tegen het lawaai van de Sloeweg, ook als dit meer geld kost.
De vereniging van eigenaren (VVE) dringt daar in een brief aan de provincie en de gemeente Borsele op aan. Stelleplas ligt in de 'oksel' van de A58 en de Sloeweg, de N62.

Lees meer op PZC.NL

 

Tiende Solexrace Heinkenszand vooral veiliger

solexrace1De organisatoren van de Solexrace in Heinkenszand hebben alle reden tot tevredenheid. Niet alleen vieren ze een jubileum - het is het tiende jaar op rij -, ook kan er na de uitgeklede editie van vorig jaar weer volop worden uitgepakt in Heinkenszand.
Dat heeft bovendien geresulteerd in een evenement waarin veiligheid voor deelnemers en publiek meer dan ooit de aandacht heeft.

Lees meer op PZC.NL

 

Sponsor een fruitboom bij het Sloepad in Heinkenszand

bloesem Vindt u het gebied rondom het Sloepad ook nog zo kaal?

De Dorpsraad Heinkenszand zijn met medewerking van de Gemeente Borsele en Natuurmonumenten een actie gestart om het gebied te voorzien van meer hoogstam fruitbomen.

Lees meer: Sponsor een fruitboom bij het Sloepad in Heinkenszand

 

Overlast door jongeren in Heinkenszand

politieBron: PZC.NL Vergader- en congrescentrum De Stenge in Heinkenszand is de overlast van jongeren beu. "Het is een keer mooi geweest", zegt manager Louw Wielemaker naar aanleiding van vernielingen die vorige week werden aangericht om en aan het gebouw. De gevel moest het ontgelden, er was een obstakel op het terrein met veel kracht uit het plaveisel gesloopt, een een mobiel toilet was omgegooid en verder was veel afval achtergelaten.

Lees meer: Overlast door jongeren in Heinkenszand

   

Bezoekers statistieken-->