Feestelijk opening beweegtuin in Heinkenszand

beweegtuin

 Op zaterdag 13 september wordt bij de Fonteyne in Heinkenszand een beweegtuin geopend.

De opening zal om 14.00 uur plaatsvinden. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De beweegtuin is tot stand gekomen door de inzet van Fonds NutsOhra, Rabobank Oosterschelde, Dow Benelux B.V., R&B Wonen, fysiotherapie De Blaeij, ZLM, oefentherapie Cesar De Feiter, SVRZ, Stg. KIO, Seniorenraad Borsele, Seniorensoos Heinkenszand, Gemeente Borsele, VrijwilligersHuis en Speeltuinvereniging ’t Zandkasteel.

Lees meer: Feestelijk opening beweegtuin in Heinkenszand

 

Gregoriaans Mannenkoor St. Caecilia Heinkenszand presenteert CD

blasiusVrijdagavond 5 september a.s. verzorgt het mannenkoor St Caecilia een gevarieerd muzikaal optreden ter gelegenheid van het uitbrengen van hun eerste CD.

Het programma begint om 19.30 uur in de kerk van de H. Blasius in Heinkenszand.
Het koor zingt die avond niet alleen traditioneel gregoriaanse gezangen, maar op hun repertoire staan ook meerstemmige Latijnse gezangen.

Naast het mannenkoor hebben we ook een andere muzikale verrassing in petto.

Lees meer: Gregoriaans Mannenkoor St. Caecilia Heinkenszand presenteert CD

 

Herdenking van de crash bij Heinkenszand

feathered 100Op zaterdag 20 september worden er twee plechtigheden georganiseerd om te herdenken dat 70 jaar geleden de Amerikaanse bommenwerper Feathered Injun neerstortte bij Heinkenszand, waarbij twee bemanningsleden om het leven kwamen. Er zal familie aanwezig zijn van zowel de Amerikaanse bemanning als van de Heinkenszandse verzetsmensen die twee van de bemanningsleden geholpen hebben.

 

Lees meer: Herdenking van de crash bij Heinkenszand

 

Nieuwe supermarkt in Heinkenszand word Lidl

lidlBron: Omroep Zeeland

De tweede supermarkt in Heinkenszand wordt de prijsvechter Lidl. Binnen twee weken zijn alle komma's en punten rond de komst van de prijsvechter rond, verwacht een woordvoerder van de gemeente Borsele.

Lees meer: Nieuwe supermarkt in Heinkenszand word Lidl

   

Succesvolle 1ste Koningsdag in Heinkenszand

koningsdag2014kleinDe 1ste Koningsdag is in Heinkenszand een gezellig volksfeest geworden en prima verlopen.

Voor de allerkleinsten begon het 's morgen om 9 uur al met de optocht. Met nog meer deelnemers dan vorig jaar ging het in een lange stoet door Heinkenszand richting Dijkstede waar Burgemeester Gelok de kinderen al opwachte voor de officiële opening.

Lees meer: Succesvolle 1ste Koningsdag in Heinkenszand

 

Martijn de Kok wint 2e Orionloop

loopschoenenNiemand minder dan de snelste loper uit Heinkenszand heeft afgelopen zaterdag de 2e Orionloop op zijn naam geschreven, Martijn de Kok legde de 3 rondes van 5,6 km, in totaal dus 16,8 km af in 1.02.36 min en was daarmee 20 seconden sneller dan de winnaar van 2013, Goesenaar Peter van Limbergen. Rien de Wilde uit Wilhelminadorp en oud wielrenster Baukje Doedee wonnen de bloemen bij de 11,2 km, Luuk Balkenende uit Goes en Marieke Padmos uit Goes wonnen de 5,6 km.

Lees meer: Martijn de Kok wint 2e Orionloop

   

Pagina 1 van 2


Bezoekers statistieken-->