Volgelingen van joodse 'seksrabbijn' Berland moeten vakantiepark Heinkenszand verlaten

groepwegEen deel van de ruim 200 volgers van de joodse rabbijn Berland moet vandaag bungalowpark Hof van Zeeland in Heinkenszand verlaten. De rest van het gezelschap moet uiterlijk maandag zijn vertrokken. Een aantal jongeren dat voor overlast had gezorgd werd donderdagavond al van het park verwijderd.
De orthodoxe joden moeten Hof van Zeeland verlaten in verband met een aantal incidenten dat zich de afgelopen dagen op het park heeft voorgedaan.

Lees meer op PZC.NL

 

'Sexrabbijn' verblijft in Heinkenszand

sexrabbijnDe omstreden rabbijn Eliezer Berland is samen met ongeveer 250 volgelingen neergestreken in recreatiepark Hof van Zeeland in Heinkenszand.
De 77-jarige rabbijn wordt in Israël verdacht van ontucht met jonge meisjes en mishandeling.

Uitlevering
Drie weken geleden oordeelde de rechtbank in Haarlem dat de rabbijn moet worden uitgeleverd aan Israël.
Hij is tegen die uitspraak in beroep gegaan bij de Hoge Raad. En zo lang zijn beroepszaak loopt, mag de rabbijn in Nederland blijven.

Lees meer op www.omroepzeeland.nl

 

Prijsuitreiking fotowedstrijd 2014 “Breng Borsele in beeld”

CRBDe gemeente Borsele en de Culturele Raad Borsele hebben in 2014 voor de vijfde keer een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema dat jaar was "breng Borsele in beeld".

Aan het eind van elke maand is uit de inzendingen steeds een maandwinnaar gekozen. Omdat het dit jaar twee keer gebeurd is dat foto's met het zelfde aantal punten beoordeeld werden hebben we in 2014 zelfs 14 maandwinnaars. Uit deze 14 maandwinnaars heeft een jury 1 jaarwinnaar gekozen.

 

Lees meer: Prijsuitreiking fotowedstrijd 2014 “Breng Borsele in beeld”

 

Fitnesscentrum FIT-LIFE is weer uitgebreid!

fitlife logoOm nu ook Body& Mind lessen te kunnen geven is er bij FIT-LIFE en prachtige ruimte bij gekomen. Zij starten binnenkort gelijk met de unieke en veel omvattende Power Yoga lessen. FIT-LIFE is hiermee het enige fitnesscentrum in de buurt waar je terecht kunt voor deze bijzondere bewegingsvorm. Tevens geven zij de Pilates lessen in deze mooie, rustieke ruimte. Ze kunnen nu nog meer Pilates uren aanbieden.
Op zaterdag 7 maart is er een open ochtend van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Lees meer: Fitnesscentrum FIT-LIFE is weer uitgebreid!

   

Familie Kopmels neemt prachtige Skoda in ontvangst in Heinkenszand

ontvangst100Woensdag 21 januari mocht de familie Kopmels uit Heinkenszand een prachtige Skôda Fabia in ontvangst nemen.

De familie won op oudejaarsdag een Skôda Citigo als hoofdprijs van de grote actie van Winkelcentrum Heinkenszand. Zij hebben gekozen voor een iets groter model, de Fabia, zodat de hele familie riant met de auto van huis kan.


Lees meer: Familie Kopmels neemt prachtige Skoda in ontvangst in Heinkenszand

 

Molen De Vijf Gebroeders zoekt (kandidaat) molenaars

molen100De stichting molen De Vijf Gebroeders te Heinkenszand is naarstig op zoek naar één of twee (kandidaat)molenaars m/v.

Door toenemende activiteiten in en rond de molen en de doelstelling om de molen in de zomermaanden meer open te stellen voor het publiek zou het stichtingsbestuur zijn molenaarsteam graag uitgebreid willen zien met een gecertificeerde vrijwillig molenaar (m/v) of kandidaat (m/v) die bereid is de opleiding tot gecertificeerd vrijwillig molenaar te volgen.

Lees meer: Molen De Vijf Gebroeders zoekt (kandidaat) molenaars

   

Pagina 1 van 2


Bezoekers statistieken-->