Familie Kopmels neemt prachtige Skoda in ontvangst in Heinkenszand

ontvangst100Woensdag 21 januari mocht de familie Kopmels uit Heinkenszand een prachtige Skôda Fabia in ontvangst nemen.

De familie won op oudejaarsdag een Skôda Citigo als hoofdprijs van de grote actie van Winkelcentrum Heinkenszand. Zij hebben gekozen voor een iets groter model, de Fabia, zodat de hele familie riant met de auto van huis kan.


Lees meer: Familie Kopmels neemt prachtige Skoda in ontvangst in Heinkenszand

 

Molen De Vijf Gebroeders zoekt (kandidaat) molenaars

molen100De stichting molen De Vijf Gebroeders te Heinkenszand is naarstig op zoek naar één of twee (kandidaat)molenaars m/v.

Door toenemende activiteiten in en rond de molen en de doelstelling om de molen in de zomermaanden meer open te stellen voor het publiek zou het stichtingsbestuur zijn molenaarsteam graag uitgebreid willen zien met een gecertificeerde vrijwillig molenaar (m/v) of kandidaat (m/v) die bereid is de opleiding tot gecertificeerd vrijwillig molenaar te volgen.

Lees meer: Molen De Vijf Gebroeders zoekt (kandidaat) molenaars

 

Nieuwe dierenkliniek in Heinkenszand

dierenkliniekAan de Guldenroedestraat in Heinkenszand komt een nieuwe dierenkliniek. Na sloop van de bestaande woning komt op het perceel een praktijkruimte voor drie behandelende artsen met drie spreekkamers, een klein laboratorium, een operatiekamer, een röntgenkamer en bijbehorende voorzieningen.
Op het terrein komt een parking.

 

Lees meer: Nieuwe dierenkliniek in Heinkenszand

 

Marjon van Iwaarden is ‘back on stage’!

marjonMarjon van Iwaarden is ‘back on stage’! Na een periode waarin zij om gezondheidsredenen een stapje terug moest doen, maakt zij nu een veelbelovende comeback. Afgelopen zomer lanceerde zij haar nieuwe single ‘Waarom?’ Een krachtige en tegelijk gevoelige song, waarmee zij een proeve geeft van haar handelsmerk: Nederlandstalig poprepertoire met grotendeels zelfgeschreven werk over dingen die haar hart raken. Zoals in ‘Voeten in het
zand’, een gezongen ode aan het mooie Zeeuwse land, waar haar hart ligt.

Lees meer: Marjon van Iwaarden is ‘back on stage’!

   

Veel belangstelling voor kerstdiners alleenstaanden in Goes en Heinkenszand

damiaanDe kerstdiners op Eerste Kerstdag in de Blasiuskerk in Heinkenszand en in de Magdalenazaal van de katholieke kerk in Goes zijn door tachtig mensen bezocht, 47 in Goes en 33 in Heinkenszand. Het gratis kerstmaal was voor die mensen die tijdens de kerstdagen ongewenst alleen thuis zitten.
De organisatie was dik tevreden over de belangstelling.


Lees meer: Veel belangstelling voor kerstdiners alleenstaanden in Goes en Heinkenszand

 

Jubileumkalender Blasiusparochie te koop

blasius kalender 100x100De jubileumkalender bevat aan de voorzijde prachtige foto’s en een weergave van bijzondere data en op de achterzijden elke maand uitgebreide informatie over bijzonderheden van de parochiekern en haar geschiedenis.

We lichten vast een tipje van de sluier op……

Lees meer: Jubileumkalender Blasiusparochie te koop

   

Bezoekers statistieken-->