Weekend van 12 juli weer volop feest in Heinkenszand

kermis 2014Aanstaand weekend staat weer bol van de activiteiten in Heinkenszand. Hieronder een opsomming van wat er allemaal te doen is op ons dorp.

Daaronder een overzicht van de flyers, persberichten en andere zaken die door de organiserende partijen zijn verspreid.

 

Lees meer: Weekend van 12 juli weer volop feest in Heinkenszand

 

Nieuwe supermarkt in Heinkenszand word Lidl

lidlBron: Omroep Zeeland

De tweede supermarkt in Heinkenszand wordt de prijsvechter Lidl. Binnen twee weken zijn alle komma's en punten rond de komst van de prijsvechter rond, verwacht een woordvoerder van de gemeente Borsele.

Lees meer: Nieuwe supermarkt in Heinkenszand word Lidl

 

Even er tussen uit - Column Daisy Schalkens

schrijverspenOp dit moment zit onze vaste columnschrijfster Daisy Schalkens voor haar studie in het buitenland. Jullie kunnen haar volgen op www.justdreaming.nl

 

Succesvolle 1ste Koningsdag in Heinkenszand

koningsdag2014kleinDe 1ste Koningsdag is in Heinkenszand een gezellig volksfeest geworden en prima verlopen.

Voor de allerkleinsten begon het 's morgen om 9 uur al met de optocht. Met nog meer deelnemers dan vorig jaar ging het in een lange stoet door Heinkenszand richting Dijkstede waar Burgemeester Gelok de kinderen al opwachte voor de officiële opening.

Hierna was het de beurt aan Margot Geys en Wim Steenbakker om de bewoners van Dijkstede te vermaken. Margot had weer een prachtig verhaal over Heinkenszandtenaren die belangrijk zijn geweest voor de sport waarbij fantasie en waargebeurde feiten weer vrolijk hand-in-hand liepen... Wim en zijn gitaar zorgden voor de muzikale omlijsting.

Lees meer: Succesvolle 1ste Koningsdag in Heinkenszand

   

Martijn de Kok wint 2e Orionloop

loopschoenenNiemand minder dan de snelste loper uit Heinkenszand heeft afgelopen zaterdag de 2e Orionloop op zijn naam geschreven, Martijn de Kok legde de 3 rondes van 5,6 km, in totaal dus 16,8 km af in 1.02.36 min en was daarmee 20 seconden sneller dan de winnaar van 2013, Goesenaar Peter van Limbergen. Rien de Wilde uit Wilhelminadorp en oud wielrenster Baukje Doedee wonnen de bloemen bij de 11,2 km, Luuk Balkenende uit Goes en Marieke Padmos uit Goes wonnen de 5,6 km.

Lees meer: Martijn de Kok wint 2e Orionloop

 

Bloemisterij Wisse en Klompenmakerij Traas doen zaken in Azerbeidzjan

jaapwisseBron: PZC Twee ondernemers uit Heinkenszand hebben een mooie klus in de wacht gesleept in Azerbeidzjan.

Bloemenarrangeur Jaap Wisse van Bloemisterij Wisse en zijn zwager de klompenmaker Jaap Kramer zijn ingeschakeld om de viering van het bloemenfeest op 10 mei op te luisteren. Dan wordt in de hoofdstad Baku de geboortedag van president Ilham Aliyev gevierd. Jaap Wisse is een van de mensen die de immense bloemenarrangementen en -mozaïeken op twee grote pleinen opbouwt.

Lees meer...

   

Pagina 1 van 2


Bezoekers statistieken-->