Martijn de Kok wint 2e Orionloop

loopschoenenNiemand minder dan de snelste loper uit Heinkenszand heeft afgelopen zaterdag de 2e Orionloop op zijn naam geschreven, Martijn de Kok legde de 3 rondes van 5,6 km, in totaal dus 16,8 km af in 1.02.36 min en was daarmee 20 seconden sneller dan de winnaar van 2013, Goesenaar Peter van Limbergen. Rien de Wilde uit Wilhelminadorp en oud wielrenster Baukje Doedee wonnen de bloemen bij de 11,2 km, Luuk Balkenende uit Goes en Marieke Padmos uit Goes wonnen de 5,6 km.

Lees meer: Martijn de Kok wint 2e Orionloop

 

Persbericht Culturele Raad Borsele

crbDe voorstelling van Comedy Kitchen op 28 maart in de Klomp in Ovezande is helaas geännuleerd.

 

Bloemisterij Wisse en Klompenmakerij Traas doen zaken in Azerbeidzjan

jaapwisseBron: PZC Twee ondernemers uit Heinkenszand hebben een mooie klus in de wacht gesleept in Azerbeidzjan.

Bloemenarrangeur Jaap Wisse van Bloemisterij Wisse en zijn zwager de klompenmaker Jaap Kramer zijn ingeschakeld om de viering van het bloemenfeest op 10 mei op te luisteren. Dan wordt in de hoofdstad Baku de geboortedag van president Ilham Aliyev gevierd. Jaap Wisse is een van de mensen die de immense bloemenarrangementen en -mozaïeken op twee grote pleinen opbouwt.

Lees meer...

 

Ik en stoplichten. Geen combinatie - Column Daisy Schalkens

schrijverspen"Ik kom uit een dorp waar geen stoplichten staan." Voem, twintig gezichten draaien zich met een ruk om en kijken me aan alsof ik net gezegd heb dat ik mezelf nooit douch. Mijn klasgenoten zijn duidelijk in shock als ik ze dit vertel. En zo gaat het dus keer op keer.

Lees meer: Ik en stoplichten. Geen combinatie - Column Daisy Schalkens

   

Heinkenszandse Walk & Run 2014

schoenenVan maandag 7 t/m vrijdag 11 april zal de Avondvierdaagse in Heinkenszand weer worden georganiseerd als sponsorloop voor de Kika en KWF Kankerbestrijding.

De 3e Heinkenszandse Walk & Run van maandag 7 t/m vrijdag 11 april 2014.

Voor de 3e keer in de vorm van een sponsorloop voor KWF Kankerbestrijding en KIKA. Maar u kunt zeker ook zonder sponsoring deelnemen.

Lees meer...

 

Eveline Vroonland te zien bij DWDD

Eveline VroonlandEveline Vroonland is donderdagavond te zien in De Minuut van De Wereld Draait Door. De 25-jarige singer-songwriter is afkomstig uit Heinkenszand. Begin dit jaar kwam haar debuut op cd uit: The Jump.

Ze studeerde aan de rockacademie in Tilburg en woont nu in Amersfoort. In 2013 trad ze op in onder andere Paradiso (Amsterdam) en Tivoli (Utrecht), en ze verzorgde het voorprogramma van Kris Berry & Perquisite en Eefje de Visser.

Lees meer: Eveline Vroonland te zien bij DWDD

   

Pagina 1 van 2


Bezoekers statistieken-->